BILVERKSTAD DÄCKVERKSTAD SKELLEFTEÅ - CITYVERKSTAN SKELLEFTEÅ

Välkommen till Cityverkstan i Skellefteå

Att vara en BDS bilverkstad innebär att vi har kompetensen att ta hand om alla vanliga bilar. Varje bil som kommer in till får den uppmärksamhet som den kräver.
För att kunna felsöka effektivt har vi både god systemkännedom och bra teknisk testutrustning. Därför erbjuder vi dig marknadens bästa produkter för motor- och elektroniktest, systemtest, avgastest, bromstest, effekttest, dieselkomponenttest med mera.

Idag tar vi in samtliga märken, men med specialkompetens inom VAG som VW, Audi, Skoda, Volvo, Renault, Toyota, Nissan, Kia, Mazda, Suzuki, Peugeot, Citroen, Opel, Ford ...

Garantier och reklamationsrätt – en trygghet för dig som kund
Om din bil omfattas av nybilsgarantier, fortsätter de att gälla också efter besöket i vår bilverkstad. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar enligt föreskriven kvalitet. Stämplarna som du får i serviceboken talar om för nästa ägare att den här bilen har ägts av någon som brytt sig lite extra om den. Dessutom ger vi dig full garanti på vårt jobb och våra produkter.

Reservdelar
Vi säljer reservdelar till de flesta bilmärkena och kan erbjuda förmånliga priser på reservdelar. Kontakta oss när du behöver reservdelar

Service och reparation av husbilar
Vi erbjuder service av husbilar. Vi är märkesoberoende och arbetar med alla förekommande fabrikat. Alla typer av service och reparationer av husbilar är hjärtligt välkomna.

Försäljning och montering av däck och fälgar
Vi lagerför de flesta av på marknaden förekommande däckmärken. När du köper däck till bilen ska du kontrollera att däcken är godkända.

Om Cityverkstan Skellefteå

Företaget startade 1994 med Toyota som riktmärke. Idag tar vi in samtliga märken, men med specialkompetens inom VAG, VW, Audi, Volvo, Renault och Toyota.

På Cityverkstan älskar vi bilar, gamla som nya.

Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi kan och vet det mesta om bilar. Välkommen in till din närmaste butik eller verkstad, så tar vi hand om bilen!

  • Tillgång till ett brett sortiment av original märkesdelar
  • Hög kvalitet till bra priser
  • Professionell service och rådgivning.
  • Snabba leveranser och hög tillgänglighet

Kontakta oss

Cityverkstan AB
Norra Järnvägsgatan 57
931 37 Skellefteå

Tel        0910-170 40
E-post  info@cityverkstan.se

Visa på kartan

Våra öppettider

Måndag: 08.00 - 17.00
Tisdag: 08.00 - 17.00
Onsdag: 08.00 - 17.00
Torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00-14.00, Lunchöppet
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Lunch: Mån - Tors 12.00 - 13.00