BILVERKSTAD DÄCKVERKSTAD SKELLEFTEÅ - CITYVERKSTAN SKELLEFTEÅ

Bilverkstad

Bilverkstad

02 juni 2015
Cityverkstan är en MECA verkstad i Skellefteå, som under många års tid arbetat inom bilbranschen. Vi är en fullservice verkstad och kan utföra service, installationer och reparationer på
Bilservice

Bilservice

02 juni 2015
Att byta delar eller serva en bil kan väl vilken verkstad som helst göra, kan man tycka. Men så enkelt är det inte. Det gäller att förstå sig på vad som gäller för just din
Bilverkstad husbilar

Bilverkstad husbilar

27 april 2015
Vår husbilsverkstad i Skellefteå anpassad för service av husbilar.Hos oss får du också snabb och bra hjälp med service på din AC och möjlighet att rätta till 2:or, upp till 3,5
MC verkstad skellefteå

MC verkstad skellefteå

17 februari 2017
Vår MC verkstad I vår verkstad tar vi väl hand om din motorcykel.Vi har erfarna och kvalificerade mekaniker. Vi är måna om att utföra ett bra arbete och att du blir nöjd. Vi åtar oss
Däck

Däck

02 juni 2015
Vi tillhandahåller de flesta på marknaden förekommande däckmärkena. När du köper däck till bilen ska du kontrollera att däcken är godkända. 
Fälgar

Fälgar

17 februari 2017
Fälgar ändrar bilens karaktär. Vi levererar fälgar efter Dina önskemål. När Du ska byta till nya däck eller om Du bara vill ändra bilens utseendet med nya fälgar.

Hämta bilen utan att betala

meca kortet pngMed ett MECA-kort i plånboken kan du känna dig trygg. Du bestämmer själv hur och när du vill betala och oväntade utgifter behöver inte betyda att månadens ekonomiska planering går i kras. Generösa villkor som 60 dagars avgiftsfri kredit och 24 månaders räntefri delbetalning gör MECA-kortet till ett förmånligt kreditkort som du kommer att ha mycket glädje av. Ansök direkt här och välj samtidigt önskat köputrymme – sedan är det klart att handla.

För visst kostar bilar pengar i reparationer och service. Ibland är det planerat, ibland inte. Så istället för att överraskas av oväntade uppgifter kan du nu sprida ut kostnaderna och skaffa bättre planering med MECA-kortet. En månad efter att du hämtat bilen kan du välja att betala hela beloppet utan ränta, eller fördela betalningen på tre månader. Självklart är kortet helt gratis utan årsavgifter! MECA-kortet ger dig många förmåner:

 • Upp till 60 dagars räntefri kredit.
 • Upp till 24 månaders räntefri delbetalning – eller 48 månader till bra ränta.
 • Kortet är gratis.
 • Inga årsavgifter.
 • Kortet gäller i ca 15 000 butiker i Sverige.

Kontakta oss så hjälper vi dig med ansökan

MECA Assistans

MECA Assistansservicex408När du servat din bil hos oss kan du känna dig trygg

Hos en MECA-verkstad ingår alltid MECA Assistansservice när du servar din bil. Det innebär att om du skulle du råka ut för en olycka, något tekniskt fel, bränslebrist, punktering, har tappat nyckeln eller låst in den i bilen – kan du bara ringa assistansnumret. Var du än är - dygnet runt.
Vi lovar, med MECAs assistansnummer i handskfacket kan du känna dig tryggare på din resa.

Detta gäller för MECA Assistansservice:

 • Din bil får inte vara äldre än 10 år eller körts mer än 150 000 km vid servicetillfället.
 • Din ersättning är max 5 000 kr vid varje skadetillfälle.
 • Servicen kan utnyttjas max två gånger per år.
 • Servicen gäller i Norden.
 • Löptiden är 12 månader.

Det här kan vi hjälpa dig med:

 • Startproblem
 • Låsproblem
 • Drivmedelsbrist
 • Punktering
 • Maskinhaveri
 • Elektriskt fel

 

Läs om fullständiga villkor för MECA Assistans här

Välkommen till Cityverkstan i Skellefteå

Att vara en MECA bilverkstad innebär att vi har kompetensen att ta hand om alla vanliga bilar. Varje bil som kommer in till får den uppmärksamhet som den kräver.
För att kunna felsöka effektivt har vi både god systemkännedom och bra teknisk testutrustning. Därför erbjuder vi dig marknadens bästa produkter för motor- och elektroniktest, systemtest, avgastest, bromstest, effekttest, dieselkomponenttest med mera.

Idag tar vi in samtliga märken, men med specialkompetens inom VAG som VW, Audi, Skoda, Volvo, Renault, Toyota, Nissan, Kia, Mazda, Suzuki, Peugeot, Citroen, Opel, Ford ...

Garantier och reklamationsrätt – en trygghet för dig som kund
Om din bil omfattas av nybilsgarantier, fortsätter de att gälla också efter besöket hos en MECA-verkstad. Det beror på att vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar enligt föreskriven kvalitet. Stämplarna som du får i serviceboken talar om för nästa ägare att den här bilen har ägts av någon som brytt sig lite extra om den. Dessutom ger vi dig full garanti på vårt jobb och våra produkter.

Ombesiktning
Vi släcker dina tvåor direkt efter slutförd reparation.

Reservdelar
Vi säljer reservdelar till de flesta bilmärkena och kan erbjuda förmånliga priser på reservdelar. Kontakta oss när du behöver reservdelar

Service och reparation av husbilar
Vi erbjuder service av husbilar. Vi är märkesoberoende och arbetar med alla förekommande fabrikat. Alla typer av service och reparationer av husbilar är hjärtligt välkomna.

Service och reparation av MC
I vår MC verkstad tar vi väl hand om din motorcykel. Vi har erfarna och kvalificerade mekaniker. Vi är måna om att utföra ett bra arbete och att du blir nöjd.

Vi utför service på Honda, Hyosung, Kawasaki, Linhai, Suzuki, Triumph samt Yamaha.

Försäljning och montering av däck och fälgar
Vi lagerför de flesta av på marknaden förekommande däckmärken. När du köper däck till bilen ska du kontrollera att däcken är godkända.

Om Cityverkstan Skellefteå

Företaget startade 1994 med Toyota som riktmärke. Idag tar vi in samtliga märken, men med specialkompetens inom VAG, VW, Audi, Volvo, Renault och Toyota.

På Cityverkstan älskar vi bilar, gamla som nya.

Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi kan och vet det mesta om bilar. Välkommen in till din närmaste butik eller verkstad, så tar vi hand om bilen!

 • Tillgång till ett brett sortiment av original märkesdelar
 • Hög kvalitet till bra priser
 • Professionell service och rådgivning.
 • Snabba leveranser och hög tillgänglighet

Kontakta oss

Cityverkstan AB
Norra Järnvägsgatan 57
931 37 Skellefteå

Tel        0910-170 40
E-post  info@cityverkstan.se

Visa på kartan

Våra öppettider

Måndag: 07.00 - 17.00
Tisdag: 07.00 - 17.00
Onsdag: 07.00 - 17.00
Torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag: 07.00-14.00, Lunchöppet
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Lunch: Mån - Tors 12.00 - 13.00

En MECA verkstad som kan din bil

Cityverkstan är medlem i MECA. Vi reparerar och servar alla vanligt förekommande bilmärken. Vi har kompetens att göra det som är bra för just din bil. Vare sig du är ute efter reparation eller bilservice så kan du känna dig trygg med att du är i säkra händer hos oss.